Tack för all positivrespons på mitt förra inlägg ❤️💜💖💚

Idag har jag varit ledig så då har det varit sjukgymnastik på schemat. Träffade en ny sjukgymnast en ung kille som inte är riktigt klar sjukgymnast än men som verkade bra och noggrann. Han bad mig att jag skulle klä av mig till bh och trosor för att kunna se om jag var sned och hur mycket jag kunde böja mig i olika riktningar. I samma veva som han sa att jag skulle ta av mig så kom jag på att jag inte har mina gåbort-trosor på. När han bad mig böja framåt hade han svårt att hålla sig för skratt för på mina grisrosa trosor stod det ÄLSKLING på 😂😱.

Han frågade även hur min hälsa var i övrigt och om jag brukar träna på gym. När jag då berättade att jag inte gör det pga jag skäms för mitt utseende så erbjöd han sig att hjälpa mig att komma igång och ska finurla ut ett program för både träning och  viktminskning. Han sa dessutom att jag ej ska skämmas men förstod min känsla.

Hittade ett hjärta i asfalten idag.
 

Detta är mina godisarna just nu.

När jag kom hem så har jag städat och då small det till i höften och gör så jäkla ont. Fan säger jag, vill ju kunna promenera och röra mig. Hoppas det känns bättre i morgon så hag kan ta en promenad.