Har nu haft Mensblödningar i snart 3 veckor ringde  till gyn och de sa att jag skulle få en akut tid. Jag får komma den 15/12 får alltså vänta i 3 Veckor. Men om jag börjar blöda mer så måste jag åka in akut. Kan ju säga att jag blöder ej lite blöder det mer är jag död snart. Ja jag har funderat på att åka in akut men så länge jag inte har ont eller är yrslig så avvaktar jag. Tror själv att det beror på Klimakteriet då jag har haft vallningar ett tag och blödningarna har varit väldigt ojämna och har ibland hoppat över en månad.


 I går satte jag och Oskar upp en slinga i Trädgården så vi får lite julkänsla i alla fall då vi ej har haft en flinga snö än. Det började dock att storma så jag trodde den skulle flyga sin kos i natt men den var kvar i morse. Flera hushåll i Norrbotten är tydligen strömlösa efter nattens storm.

Igår var jag med brudarna på VIP-shopping på Chili där fick vi ha hela butiken för oss själva och fick se en modevisning och lite tilltugg. Köpte en polo och en poncho. Efteråt var vi på Arvids Steakhause och åt middag. Alltid lika kul med dessa goa fina damer. Saknade dock några som inte kunde komma. Träffade även en gammal kollega som jag inte sett på flera år pga denne ej bor kvar i Kalix. Kul att ses.