Fick ju börja äta en massa hormoner då jag hade kraftiga blödningar som varade i 5 veckor men dessa hormoner gör mig både illamående och lättirriterad. Så nu är jag en riktig klimakteriekossa.

Vi fick lite snö den 1/12 men det har varit varmt och regn på dagarna och nattkallt så det är jätte halt ute. Köpte ice-bugs för 3 år sedan och de har jag verklige haft användning för de senaste vintrarna då det är blåis på våra vägar.

I fredags var vi och tittade på filmen En Riktig Jävla-Jul. Den kan jag varmt rekommendera om man vill ha ett gott skratt. Men när vi kom hem blev det kaos som vanligt med en övertrött 10 åring och en 17 åring som öppnat en julklapp i förtid. Den lille ville ju öppna en han med men förklarade att Oskar ej fick lov att göra det men tog sig friheten själv och han får inget mer på Julafton så han har ju förstört spänningen för sig själv. Tillslut köpte Adam det.

På Lördag så skulle Adam ha en kompis som övernattade och de hade varigt och inhandlat godis mm och tänkte se film. Det blir ju sällan som man tänkt sig. Kvällen slutade med att Adam hade så ont i magen då han förmodligen ätit något som han inte tål och kompisen åkte hem. Adam satt i vår säng fram till kl 3.00 och gungade pga smärtan. Den släppte men han var lite blek och slak på söndag.

Bilden här nedan är 3 bilder som jag fotat idag på min promenad bara för att visa hur halt vi har det.