Idag blev det att ta skotern till Rudträskbacken för Adam ville åka både skoter och slalom. Packade med kaffe, choklad, korv och festis.


Adam på väg upp i liften 

 Korv på G

 När vi hade grillat så kommer Martin från Svenska Kyrkan och börjar koka korv över elden och bjuder alla på korv med bröd och godis.Mycket bra initiativ så här under sportlovet. Han var tydligen rätt poppis bland barnen då han brukar vara ute i skolorna. Han kunde verkligen snacka med dem. Han lyckades tom tömma hela backen och få alla barn till grillplatsen.

Detta är vårat vrålåk ;) fast Nisse råkade säga nåt till mig som han nog ångrar nu. Han sa nämligen i ett svagt ögonblick att vi kanske skulle ha en ny skoter till påsk. Jag höll på att sätta kaffet i halsen. Nåja bäst och smida medan järnet är varmt så jag har nu kollat runt på Blocket efter en ny Yamaha Venture. Nisse vill att vi behåller denna samt köper en till så vi ej behöver ha pulkan. (Tror han blev lite less igår när han fick jobba 4 timmar med att få lös den ).

Adam han har verkligen haft sportlov idag med stort S. När vi kom hem med skotern så tog han på längdskidor och åker med kompisar ute på fältet. Nu har han följt med grannarna till badhuset. Tror nog att jag kommer ha en rätt trött son i kväll. :).

Oskar han sportar på sitt sätt med att sova hela dagen och köra E-sport hela natten.

De sa på SMHI att vi skulle ha mulet och ev lite snö idag men det var lite dis på morgonen sedan har det varit en klarblå himmel och strålande sol. Nu börjar livet igen, ljuset har återkommit och mars kan vara en härlig månad med mycket uteliv med skoter och skidor på leder och isen.