Har inte varit på topp idag har lite feber pga reuman och värk. Nåja har varit ledig idag men känner mig som en zombie.  Idag är det internationella kvinnodagen och man ska tydligen vara osminkad för att visa sitt naturliga jag som kvinna. Det gör ju jag jämt men här har ni en trött, fet, blek och lite febrig Ullis.

Tyckte först att jag varit lite lat idag men när jag summerar dagen så har jag ju ändå hunnit med en heldel. Har städat sovrummet grundligt och tom dammat mellan och bakom elementet, dammtorkat i vardagsrummet och dammsugit och vaskat i kök och hall samt tvättat 4 maskiner. har ju även handlat och skjutsat till och från badhuset eller rättare sagt så har Oskar övningskört.

Det där med att sortera sockar det är minsann ingen lek och då alla grabbar i huset har typ svarta Fast i olika storlekar och då blir det ju ännu svårare att para ihop rätt sockar då det är allt mellan stl 39 till 43. Får nog införa färgkoder rosa för mamma, blått för pappa, svart för Oskar, grått för Adam eller liknande och bara ha sockar i dessa färger ;)

Här nedan ser ni ju virrvarret av sockar ;)


 

Har via omvägar fått höra att det är tänkt eller som förslag att alla 6 or ska till Manhem pga flera skolor är trångbodda nu när de lagt ner alla byskolor  samt att det kommit en del flyktingar. jag vill inte ha min son redan som 12-åring på Manhem då min erfarenhet av den skolan inte är bra sedan Oskar gick där.  Mycket mobbing, droger och en för stor skola. De är inte ute på rasterna som de är på Näsbyn utan sitter i Röda Hallen med sina telefoner och datorer. Andra skolor har gått ut med information utom vår. De andra har gått ut på Schoolsoft till föräldrarna. Hoppas att kommunen kallar till ett möte så vi föräldrar får chans att säga vad vi tycker. Men som vanligt blir vi nog överkörda totalt.