I helgen var jag och Boel till Maria i Happis och hälsade på. blev en liten shopping tur på Rajjala och Ikea. Jag slog nytt rekord på Ikea!! Nämligen första gången jag går dit utan att handla någonting, vi åt bara lunch där. Efter det så for vi till Maria och hennes familj åt middag från Leilani och drack lite vin. Sari anslöt en liten stund ed trevligt surr. På kvällen bar det av till Ponde för att se och lyssna på Magnus Carlsson. Han har väldigt fin röst.


 
vi fick komma backstage och träffa Magnus innan spelning och även ta lite foton. Var lite knasigt ljus inne i hans loge (som var i biljardrummet). Var bara tvungen att lägga in den 2a bilden på oss som blev fotad i en lite udda vinkel men blev hel kul då vi båda började skratta för det såg ut som om man skulle fota under min kjol. Han var jätte trevlig :)
 Det enda som inte var bra var att de satt en bartender i baren som inte kunde blanda drinkar hon visste ej vad kvällens drink var eller vad den kostade. Hon kunde inte heller blanda en piggelin då hon ej visste vad det var.
I

Igår var vi till Morjärv och hämtade hem vår taikonlåda från vinterförvaringen som jag har längtat efter den!


 Varit förkyld i några dagar och den blev inte bättre efter helgens utsvävningar men kul hade vi och gör gärna om detta snart. Trots spräckt kjol och träningsvärk efter :). Fick bita i det sura äpplet i morse och inse att sitta i växeln med sprucken röst och hostningar som känns som att lungorna vänds in och ut inte kommer att funka.