I fredags så åkte vi med Takonlådan till Luleå för att njuta lite. vi började med att äta middag med godavänner och sedan blev det några glas vin och surr. Men på natten vaknade jag av att magen var utspänd och jag svettades och blev yr och matt. Det var på vippen att jag svimmade. Var matt hela dagen efter. När vi gick på Arcus Mässan så kändes det som att jag var i en tunnel och jag fick panik och ville bara därifrån. Känner mig inte helt Ok än.

Det som skrämmer mig att detta kände jag för ca 11 år sedan när jag satt hemma med en nyfödd och min pappa blev svårt sjuk. Nämligen Panikångest. Kan ju vara att det varit en hel del press på jobbet och även privat då Adam varit sjuk mm.

Denna utsikt vaknade vi till i Söndags


 Har även fallit för frestelsen att börja virka i murarsnöre. Detta ska bli en matta till inglasningen är det tänkt. Få se hur det går.

 Just nu har våren tagit paus och det är snöstorm ute med klass 2 varning för länet. Nåja tur man får vara inomhus.