Tänk att man ibland kan få en "kick2 från lite oväntat håll. I morse blev det en powerwalk redan kl 6.00. Så skönt då var det tom fint väder. Har nu i måndags börjat min viktresa eller rättare sagt fortsatt min viktresa då jag inte äter kortizon nu och min värk är mindre. Har även haft problem med myomer i livmodern  men blödningarna har avtagit så nu har livslusten sagta börjat återvända. Gudskelov så har jag inte gåt upp mer än 1,5 kg på 10 veckor så nu startar vi igen. Hoppas bara att man får vara frisk nu så man verkligen kommer igång med motionerandet.  


 När man inte ska äta så mycket slisk så får man smaksätta maten på annat vis. Köpte kryddor i dag på ICA Hjärtat ta 3 betala för 2.  Några gamla godingar men även några nya.

Måste säga att Arlas Protein shake är utmärk som frukost och man håller sig mätt länge på den och lite frukt. Så här såg min frukost ut i morse :)