Nu är det ett tag sedan jag skrivit här men det beror å att jag jobbat rätt mycket och den lilla tid jag varit ledig har spenderats i Taikonlådan på Frevis. Men nu är det snart semester bara 2 dagar kvar så skönt det ska bli.

Idag när jag skulle logga in på min hotmail så kom det upp att någon har bytt lösenord den 27/6 och jag har då inte gjort det. Blev en hiskelig massa extra jobb för mig med att återställa kontot byt lösen på olika sidor för jag hade en mapp där jag sprata lösenord för man är ju så jäkla senil och kommer ej ihåg dem. Nu verkar det inte som om e hunnit göra något eller skickat något om det nu inte är så att de har tagit bort så man ej ser. Nåja har någon fått något konstigt på mailen från mig efter den 26/6 så är det inte jag utan någon idiot som kapat mitt konto. Samtidigt kan man ju undra hur en lönnfet kärring i sina bästa år kan vara intressant att kolla upp. Eller kanske man borde bli smickrad ;)

Dessutom var det en sk vän på min Fb som har tagit skärmdump på ett inlägg jag skrivit pga att denne misstolkat och trodde det handlade om en person fast det var en annan person det handlade om. Hur som helst så gör man inte så mot mig då är man ej min vän varken i livet eller på FB. Passade på att rensa listan där lite och tog bort såna jag ej har kontakt med annars och vänners barn eller mina barns kompisar. Helt onödigt att ha dem på sin lista.

Adam och Oskar har fått en radiostyrd bår när de var med Nisse till Luleå för att hämta Adams mobil som han har haft in på lagning. I går var vi då till Bjumis en sväng så de fick testa den och vi fick tom Oskar att hänga med. Kul liten leksak det där.


 PS den gick så fort så bilden blev suddig.

Vår fina badstrand i Bjumisträsk. Träsk här uppe är inte träsk i den bemärkelse att det är sumpmark utan det är en liten insjö. Här tar Kalix tätort sitt färskvatten.

Men i morse hjälp vad det gick åska det blixtrade och small samtidigt och det gick ner någonstans i närheten av där vi bor, förmodligen i en elstolpe eller telefonstoplpe. Oskar han var och gjorde risk2an med körskolan i väsrta ovädret på Motorstadion och där brukar de gå hårt då både kraftledning och kraftstation ligger i närheten.