Jag har haft problem med sömnen sedan i våras mycket pga min reuma som gör att jag vaknar av värk mm. Har inte känt mig helt utvilad under semestern heller. Hann jobba 10 dagar sedan var det kört hade så jäkla värk i kroppen och det kändes som om jag hade tandvärk i alla leder. Det är viktigt för mig att jag får sova men då har ja en son som just fått körkort och tycker det är skoj att köra. (vilket jag förstår) men bara det att han har ingen inkomst samt att han verkar tro att bensinen är gratis. Fick för någon dag sedan en faktura och han hade kört upp 2 tankar på 1 vecka vi kör ca 1 tank/månad. Dessutom verkar det som om hans kompisar också tror att bensinen är gratis och vill ha hämtning för att bla åka in till centrum och handla. Har sagt till honom att visst men då får de betala bensin.

Han har även ibland tyckt att det är helt ok att åka iväg kl 3.00 på natten och och köra runt. Bara det att han väcker ju mig (eller jag vaknar när jag hör att det rörs i huset). Då blir min sömn störd och inte kan man somna om. Samtidigt som man som mamma (eller jag i alla fall) blir lite orolig om vad tusan gör man ute den tiden och det blir dyrt osv. Tog upp det med honom och han tyckte vad då jag har väl inte stört dig jag var ju inte hemma (näe det var ju just det då).

Förklarade att jo jag vet att han är 18 år och har rätt att göra lite som han vill fast när han bor i vårt hus och har gratis husrum och mat och bensin till en viss del. Då måste man följa våra regler. Om man nu måste iväg på natten så kommer man och säger vad man ska göra och var och hur länge så slipper en mamma oroa sig.

Har även sagt till honom att han får visst köra med sin bil så mycket han vill bara han betalar bensinen själv och ser till att hans kompisar betalar när de vill bli hämtade annars blir han utnyttjad av dem.

Nu är det säkert många som håller med mig och lika många som ej gör det men varför vi är lite hårda på detta är ju pga med vår inkomst har man ej råd och lägga ner flera tusen på bensin i månaden.

Själv har han bara studiebidraget som han har att röra sig med. Så vi kommer bara sponsra 1 tank i månaden sedan får han klara sig själv.

Ibland får man verkligen känna sig sim en häxa till mamma fast man gör det ju bara av omtanke men det kommer de nog förstå när de själva har familj.

Som om det inte vore nog med min reuma så vaknade jag igår med förkylning som dessutom verkar att tillta. Adam ville ändå att vi åkte ut en sväng för att titta på eldarna vid älven och Vassholmen och campingen då det var Nationalälvdagen och eldfest igår.