Adam sminkade sig för Halloween-discot i fredags. Tyckte han blev riktigt läskig. såg nästan ut som om han varit med om en olycka  Själv tycker jag inte riktigt om denna helg då det är ett nytt påfund i Sverige. Det började när äldsta sonen var liten och har  sedan ökat. Tycker det är helt ok om man vill klä ut sig och gå på disco eller fest men det där med att går runt och knacka gillar jag inte riktigt. Fast jag är såklart redo med godis och mina får gå och knacka för alla andra gör det ju. Men det är idag man ska gå mellan 18-21. Tycker även att man förklarar för barnen vad det är för högtid  så de vet. Det får ej heller blandas in i vår Allhelgona!

https://sv.wikipedia.org/wiki/Halloween


 Idag har jag varit och ätit lunch med mina guldklimpar på Karlssons på Gallerian. Det blev deras goda Caesarsallad.


 Nåja fast jag inte gillar Halloween så älskar jag godis :)

Nu ska denna tant ut och jobba ha en spökig, kuslig, skräckig Halloween :)