Nu börjar jag vara less på alla jädrans sjukdomar som kommer hit till vår familj. Adam han är frisk typ 4-5 dagar sedan sjuk så har det varit senaste månaden. Han har nog väldigt dåligt immunförsvar efter blindtarmsinflammationerna som pågått i flera månader plus alla jädrans allergier han har. Dessutom har han nu åkt på förkylning 2a gången denna månad. Kollade i Schoolsoft på hans frånvaro och det är inte mindre än 20 dagar borta på denna termin. hälften av dem beror dock på den operation han till sist fick genomgå. Nu har han dessutom fått flunsan och även jag. Igår trodde vi att allt var ok och att han skulle kunna gå till skolan idag då han varit feberfri sedan lördag men i natt fick han feber igen. Tur att detta år lider mot sitt slut det har varit ett tufft år med en massa stress och sjukdomar för flera i familjen.

Hade i alla fall trevligt besök av familjen Forsberg-Widmark igår. Bara synd att man skulle bli sämre i natt när jag trodde att det skulle vända. Inte kunnat sova pga halsont och ont i bihålen så jag är gode slut nu.

Nåja jag vet hur jag kan roa mig har stickat ett par sockar till Adam med döskallar efter eget mönster och de är stickade i Novitas 7-bröder.


 har börjat med en handledsvärmare till mig.

Så här blev Adams sockar.