I söndags var vi till Haparanda och Torneå. Adam och hans kompis Alfred var på Duudsonite och lekte. När vi sedan kom hem så ville han stanna hos Alfred. När då jag och gubben skulle hämta så mötte vi en lastbil med 2 stugor på och tydligen så håller de på att sälja bort alla mindre stugor på Frevisörens Camping.

I måndags så körde jag och Oskar ut Adam till Alfred och då hade vi en äldre husvagn som var norskreggad framför oss. Lamporna bak fungerade inte och de stannade och läste på alla skyltar de såg samt att de saknade husvagnsbackspeglar.

När vi lämnat Adam så åkte vi ut till campingen bara för att vara nyfiken och då hamnar vi igen bakom dessa norrmän. Väl framme på campingen så stoppar de oss då den är stängde. Det visade sig vara 2 herar i 85-90 årsålder och de skulle till Haparanda men ville stanna på en camping före. Försökte hjälpa dem och ringa till Sangis och Haparanda för de var så söta och goa och glada :)


 

När vi var ut på campingen och kikade så var det bara 1 liten stuga kvar. Blir spännande och se vad som kommer ske. De verkar även bygga ut receptionen.