2017 är ett år som inte har stuckit ut så särskilt mycket för mig privat. Men det har ju hänt en del både hemska och roliga saker under  året som gått.

De ljuspunkter jag ser tillbaka på är när:

Oskar tog studenten en väldigt intensiv månad med lite sömn och en del oro för mig som mamma. Men tror att han fick en underbar sista månad med sina klasskamrater och hoppas han då fick fina minnen för livet med bla studentresa och allt planerande de hade sista veckorna.

När Nisse, Adam och jag var ner till Stockholm för att se Kiss. Bodde på hotell och det blev en massa god mat samt så fick jag besöka platsen på Drottningatan där terrordådet ägderum. Det var viktigt att få besöka det. Varför det vet nog alla mina fina kollegor.

När vi i sommar var iväg till Malören, Halsön mm och alla fina dagar i Husvagnen på Frevis där man träffar både gamla bekanta nya människor.

Lärde mig oxå att jag som person inte är gjort av stål eller cement och kan inte fixa allt själv eller vara vaken 24 timmar per dygn. Det slutade med en sjukskrivning pga utmattningsdepression och  kan säga den trötthet som slår en då den går inte att beskriva. Känner fortfarande av det och kan nu sova men sover ibland 15 timmar utan att känna mig utvilad. Men jag är på G tillbaka och det som inte dödar det härdar en.Fick tillslut börja dagtid och efter det känns allt mycket bättre då det går att planera livet och ledigheter mm mycket lättare.

Vi åkte en resa i slutet av Augusti med husvagnen ner till Stockholm. Min telefon hade jag skickat in på lagning så jag fick låna Oskars gamla One Plus och det  var en mycket fin och bra telefon men bra kamera och GPS. Var så bra att vi använde den som GPS i stället för den vi hade i bilen som inte var som den skulle.  Allt gick smidigt och fint ända till vi var nere i Stockholm och kom på att vi skulle åka till Barkaby och handla. Vi tänkte passa på när vi hade bilen med. Vi hade husvagnen på Rösjöbadets Caming och hitta Barkaby med en bra GPS var ju inga problem. När vi hade handlat klart gick vi och käkade på McDonalds och när vi skulle gå därifrån så kom det en åskskur som hette duga. jag sprang till bilen och när jag skulle skynda mig att dra igen dörren så hör jag KLONGK det var den telefonen det. Förbi MediaMarkt och fixade en billig Huwaei som jag kunde ha under resan bara det att där hade jag ingen GPS. Det blev ju lite spännande att hitta tillbaka till campingen. kan ju säga att vi hade nog inte fått se Tensta, Kista mm om vi haft en fungerande GPS. Vi for även en sväng till Kålmården över dagen och det kan jag varmt rekommendera.

Det jag lärt mig av  det år som gått är: 

Att ta  det lugnt och inte stressa och att inte ha en mobil i en kappficka när man slänger igen bildörren de blir så konstiga när de blir manglade av bildörren.

Gott Slut och Gott Nytt 2018

 


Livet är som  en berg och dalbana först går det upp och känns tungt och sedan

 


Ta det lugnt och smäll inte raketer påverkade  av alkohol och låt inte era barn skjuta själva. I datt var det ett gäng 14-15 åringar som sköt samma gäng såg vi med en mini 4-hjuling ute och körde efter vägarna utan belysning. De föräldrar som tillåter detta kan inte vara rädd om sina barn.