Oskar har haft problem ett längre tag  med ont i ljumsken och längst ner i magen. Smärtan uppkommer efter rörelse. Ex om han har promenerat eller varit på gympa mm. Han har  haft det sedan han var ca 10 år men u verkar det som om det blir värre så det blev ett besök på HC idag då han varit hemma från skolan sedan igår och haft ont. De hittade inget idag men han ska få komma på ultraljud så man kan se om det ev kan vara ett ljumskbråck. Träligt är det då skolan blir lidande han har 1-2 sjukdagar/vecka sedan jul pga detta.

Det har varit kanonväder idag +4 och sol känns ju som vår i luften fast det bara är februari. Men det är bra att snön trycks ner lite. Jag har ju varit ledig idag så jag passade på att ta en lång promenad i skogen 6 km. Gick en bit efter ett skoterspår och det blev bra motstånd kan jag säga. Det höll i början men inte hela vägen så det blev ett svettigt pass.

Ställde mig på vågen igår och jag hade gått ner 0,3 kg det låter ju inte så mycket men om jag fortsätter i samma takt så har jag ändå gått ner 10 kg till den 30/6. Då känns det ju rätt hyfsat och det gör inget om det skulle bli lite mer. Men får tänka att om jag ej tänker på vad jag äter och rör på mig så kanske jag skulle å upp 10 kg till den 30/6 och då låter det ju värre tycker jag. Jag får kämpa vidare så blir det nog bra  tillslut :)