Lämnat in bilen på Mekonomen igen då för att fixa styrleder, nån rem av något slag, avgassystemet, kalibrerat hjulinställning som de upptäckte på servicen för 3 veckor sedan var trasigt. Hela kalaset gick på dryga 9000 spänn. Nog kan man ha roligare för de pengarna. Men jag fick ju motion på köpet var ju tvungen att promenera till och från Mekonomen. Har ju dessutom kommit massor med snö i natt så jag tänkte ju i min fantasi att tonåringen som var hemma och ledig hela dagen borde ha kunnat ta bort plogkarmen. Men näe det var kvar till mig då jag kom hem. En 50 cm tjock och kompakt karm tung som bly + resten av gården då med 1 dm blötsnö. Tog 45 minuter att skotta. Svor till min tonåring när jag kom in och frågade varför han ej har tagit bort karmen. VA har det snöat kommer det till svar. Hotade med att dra in månadspengen om han inte hjälper till.