Är med i 2 olika campinggrupper på FB gisses vad det gnälls särskilt i den ena. Ska lägga upp lite punkter vad som ogillas på camping.

1. Man får inte ha barn med sig om de kan skrika eller stoja och de ska vara i säng senast kl 20.00. och de ska vara tysta hela tiden.

2. Hundar ska man helst inte heller ha de skäller och bajsar mm

3. Man ska heller inte  ta sig en öl eller ett glas rött och lägga in en bild på då kan någon tro att man är alkis eller så kan det störa någon som har det problemet eller någon som är nykterist.

4. Grilla vill man ju göra men oj oj bara det inte ryker så mycket så det luktar till grannen.

5. Gena för tusan inte över en annans campingtomt inte ens vid diarré så du inte hinner till WC skit ner dig så blir grannen glad. 

6. Duscha max 5 minuter annars kan varmvattnet ta slut till den unga tjejen som vill ha det i ca 30 min och har så långt hår att hon ej får ut balsamet annars.

7. För att inte tala om dessa långliggare varför har de ens husvagn de borde ju ha sommarstuga istället.

8. När man då ligger på vägen med sitt lilla ekipage så är det ju bara lastbilschaufförer som klarar av att köra vi andra är ju bara amatörer. Många lastbilschaufförer som också tror att de är King of  the road. Dvs man ska ligga så nära alla husvagnar/husbiler och tuta när det är enkelfiler (ett körfält) bara för att demonstrera att de tycker att man är ivägen för dem. Eller de bilister som är så stressade så de måste tränga sig förbi i mötande trafik mm

9. Då har vi alla duktiga förare som tycker att 80 km/h det är för mesar. Inte ska man hålla sig till lagen inte. Nej nej tryck ner pedalen till du är uppe 100-110 km/h med husvagnen. Börjar den svänga så beror det enbart på packning och kultrycket inte på att man kör för fort. Lagen är ju satt bara för att jävlas.

Detta har jag sammanfattat från dessa sidor där folk har lagt kommentarer. Nu är jag ironisk men kan inte sluta fundera på dessa som har de åsikterna varför har man husvagn eller varför tar man in på en camping. Fricampa ute i skogen om man vill vara själv utan skrikande barn, skällande hundar eller fulla vuxna. Sluta stressa i trafiken inte värt att ha ihjäl någon för att tjäna några minuter.