Jag tyckte att idag så borde familjen Nordling göra nåt tillsammans så jag föreslog att vi skulle åka till Vassholmen och grilla hamburgare. Oskar som gick och la sig kl 8 i morse gick inte att få liv i. Adam tjurade och det krävdes en del övertalning och han var ändå sur när vi åkte dit. Han tjurade även ett tag där. Jag gick ner mot stranden för att fota och då fick jag syn på en fiskfena som rörde sig och ropade dit Adam och då blev det ju genast lite mer spännande att titta på den. Vi gick lite närmare så vi var ca 1 meter från firren som var en lax. När den blev rädd oss sprattlade den till och simmade iväg och då blev Adam rädd den :)
 

Vi grillade hamburgare över öppen eld och spelad Buole som Adam ville.

 

Sedan tog vi en promenad runt ön. Var så blankt på älven att man kunde spegla sig i vattnet :)

 

Bäst att passa på att njuta av dessa dagar nu dröjer det inte länge innan vintern kommer smygande. Jag som älskar att fota känner att jag knappt har tid att jobba händer ju så mycket nu ute i vår natur. Många fåglar som samlas och ska flyga söder ut innan vintern och bara det är ett skådespel i dig. 

 

Dålig bild då de var så långt bort men tydligen så var det en hel del fisk på även och då var fåglarna helt snurriga :)

Ta vara på de fina höstdagarna nu mina vänner <3