Bestämde mig igår att vara borta från fejjan i alla fall idag. Bloggar då i stället. Dagegen började med att jag skulle ringa till Hälsocentralen och boka en tid för mig onda arm som inte går att röra samt värker som attan. Men de hade tydligen fel på sin TeleQ så det gick ej att komma fram  förrän efter kl 8.00. Då ringde jag och skulle då bli uppringd 9.50. Medan jag väntade på att HC skulle ringa så såg jag på nyheterna och de rullade hela tiden om den svåra bussolyckan i Härjedalen. där en skolklass skulle på skidresa  men bussen välter och 3 är nu döda och flera skadade. I en intervju med busschauffören så säger han att det var svåra köldskador på vägen. Men jag tänker bara på hur ska han klara av att gå vidare. Detta hemska kommer att följa honom och hans familj för resten av deras liv. Hur kommer de elever som var med kunna gå vidare. De föräldrar som får det värsta besked en förälder kan få. Hur ska alla kunna gå vidare hur blir deras liv nu?

Fick tid till en läkare Linda Sandberg kl 14.00 och hon och en sjukgymnast konstaterade Frusen skuldra och jag fick kortison insprutat i leden.

Varit på möte på Furuhed och när vi kommer hem så har polisen pratat med Nisse samt en polishund var och  sökte av området. Då har det varit inbrott i grannens hus igen. Börjar bli läskigt med dessa inbrott och de verkar inte ha några skrupler. De har tydligen gått runt huset och visst man ser  spår men inte har man ju tänkt på det då det finns rätt mycket barn i området så man tror ju att det är någon av dem som varit och gått där.

Har även varit ett bombdåd i St Petersburg idag med många döda. Blev lite fundersam hur det gått för en vän som har på Facebook som bor där. Men hon meddelade att hon var i säkerhet. (det enda jag var tvungen kolla på fejjan då jag vart orolig). Det var ju skönt.

Man undrar ju var vår värld är på väg det är så mycket grymhet att man kan ju bli knäckt av mindre.

OBS länkar denna till fejjan men har ej varit in där själv PUSS och godnatt.