Har varit förkyld sedan Tisdag och det kommer och far feber, ont i halsen och hosta. men man blir ju som less inget kul att gå och dra på detta i all evighet. Oskar är och skriver högskoleprovet och Adam är i slalombacken och Nisse är till svärmor. Bara lilla jag hemma då just nu.

Fick höra igår att Camp Frevisören gått i konkurs och även i morse. Jag trodde som alla andra att det var Frevisörens Camping men det är det inte den heter nu Kalix Havsbad AB enligt deras hemsida och där har de skrivit med stora bokstäver att de inte är de som gått i konkurs utan ett bolag som heter Camp Frevisören AB och enligt allabolag.se så är det Kenneth B som drivit det och det är de som i fjorl arrenderade campingen men den som äger Campingen är fortfarande Ove Forslund och det berör då alltså inte campingen. Det finns att läsa på www.campfrevisören.se eller på www.allabolag.se sök då på Camp Frevisören och på Kalix havsbad AB. Blev ju lite nervös att man ska bli av med vår fina plats där.

Här är lite bilder från senaste tiden :)

Fotade en skata som var och mumsade på några frön på gården. Visst ser det ut som om den sitter på ett moln.

Detta är Vägrenen Sten som jag och Oskar träffade när vi åkte till stugan i Siknäs. Den stod först med rumpan i vädret vid kanten så Oskar säger där är en sten nej det var ju en ren så vi döpte den till Vägrenen Sten.

Utsikt från Bergnäset i Siknäs mot  Raggdynan.

Detta är taget efter men passerat Åkroken. Inte mycket som är rakt i den kroken inte.