Trodde inte ens det var möjligt att Donald Trump skulle bli vald till USAs president. Enligt mig är han en gris med väldigt sned människosyn och kvinnosyn samt maktgalen. Men det är dock bara mina funderingar. Det behöver ju inte vara så men men men ja ja tiden får utvisa vad som sker.

Vi i lilla Kalix har inte en flinga snö än. Hörde att det har kommit 40 cm i Stockholm det kan de få behålla  bara vi får lite snö till jul så är jag nöjd.

så här "mycket" snö har vi här :)

Var dock  inte så sugen  på att bada vattnet  var lite kallt och hårt.

Hittade lite rester från den  hamn som en gång i tiden var här. Näsbyhamn nu ska här bli bostadshus. Lite synd kan jag  tycka för det är en rofylld plats att  gå till.

Nisse han har åkt till Sunne och ska tydligen besöka ett  tryckeri som ska trycka på något papper  som de tillverkar på Billerud Korsnäs som  han är ansvarig för.

Själv har jag tagit bort mina fina naglar som jag saknar men jag vänjer mig nog vid att mina fingrar ser ut som avhuggna prinskorvar. Tyckte det blir för dyrt nu när jag bara jobbar 50% under min rehabtid. Man får hålla lite hårdare i pengarna. Dessutom är det ju en sjukt dyr tid. Båda barnen  har varit  tvungen att få vinterkläder. Adam la visserligen en del av sina sparade pengar då han inte ville ha en jacka som vi redan har men nya skor var han tvungen att få. Oskar han hade vinterskor i garderoben som vi köpt i fjol men då kunde han ej ha jackan så han var tvungen att köpa ny. Han hade ett presentkort på Team sportia som han använde till  det men vi fick skjuta till 400 kr samt att han ville ha en mössa som var i samma färg.

När jag nu bara jobbar 4 timmar per dag så hinner jag ju ut och fota lite  så jag  bjuder på en bild till :)

Blir så läckert  när man ej hunnit få snö och det har stått kallt i flera dygn. Där det är grunt är det fruset ända till botten så då känns et  som att man gör på vattnet för att man ser genom isen.