För någon dag sedan drömde jag att vi byggde ett nytt hus på samma tomt som min mormor och morfars hus låg i Töre. De som hjälpte oss var pappa, hans väste vän och mormor och morfar. Bara det att de är alla döda sen en tid tillbaka.

Natten till igår drömde jag att jag hjälpte min farmor att plantera blommor hos Britta, Emil och Elof i deras torp i Törefors. De är oxå döda sedan många år.

I natt blev jag väckt av Adam som hörde konstiga ljud i huset bla i badrummet och i inglasningen. Var upp jag hörde inget och såg inget heller. La mig och somnade om och drömde  att jag döstädade. Hittade då en massa dålda fack i vår bokhylla som jag inte sett tidigare i dessa fack låg det gröna tändare.  När vi vaknade så klev Nisse upp före mig och säger då att det lyser ett ljus på vardagsrumsbordet du måste ha glömt att släcka det igår.  Bara det att jag vet  att jag blåste ut alla ljusen för jag är livrädd att det ska börja brinna så jag dubbelkollar alltid. När jag var upp med Adam var det inte tänt för då skulle jag ha sett  det. Ingen var uppe då. Det ljus som brann var det dessutom väldigt lite stearin i så om det skulle ha brunnit sedan jag tände dem på kvällen så skulle det ha tagit slut för länge sedan.

Börjar nästan att vara otäckt  och drömmarna känns så verkliga.

Dessutom har jag en jäkla värk idag men min kropp gillar inte dessa väderväxlingar från kallt till snöstorm. Men det var vackert ute igår fick se solen en liten liten stund i alla fall,
 

 

Ser nästan ut som det är en liten tomte som har trippat i snön.

Ha en fin dag och kväll och ge er inte ut i snöoväder på vägen.