I fredags  drabbades Sverige av ett Terrordåd med 4 döda och flera svårt skadade. Är dock stolt över  att  jag fick hjälpa till dock via telefon. Är även stolt över min Ag som snabbt kom ut med information. Men det har dock  funnits många tankar som säkert många med mig har tänkt. Varför? Hur kan man köra in i en folkmassa hur är man funtad då? Vad händer nu? osv. Det finns inga bra svar. Men jag tror att vi måste stå tillsammans inte vara rädda eller visa oss rädda. Vi  ska fortsätta resa, träffas vara ute, ingen ska får skrämma oss. Med kärlek övervinner  vi hat.

I lördags var  vi på Billeruds fest och det var mycket trevligt och bra för mig. Kände mig väldigt uppåt efter det.

I dag fick jag besked om att en vän och en fd kollega förlorat kampen mot cancer. Fuck Cancer. 

Man kan säga att de senaste dagarna har varit rätt tuffa men jag kommer att komma tillbaka. Det är snart  vår och vi kan åka ut med Husvagnen som nu är på reparation pga att den blev påbackad  i höstas. Den skulle vara klar om ca 10 dagar så då är det ju bara att åka.

Adam vaknade med nästan 39 i feber i morse så det blev ingen skola för honom idag. Men när jag var på jobbet så ringer han till mig och undrar var vi har plastsäckarna. Han har rensat sin garderob.

 

Denna lykta skickade vi iväg på nyår men nu idag får den vara en symbol för de som inte finns kvar hos oss längre <3

Tänk på att krama varandra man vet aldrig när det tar slut <3