Har haft jobbigt med värk i nacke och rygg sista dagarna. I morse vaknade jag med migrän men tror att boven i dramat är min onda nacke. Men inte roligt att ha så ont i huvudet att man mår illa :( Tänkte putsa fönster men det fick jag hoppa i dag då vänsterarmen inte riktigt är med på noterna. Får inte upp den :( Nåja blev lite bättre i efter några värktabletter så jag drog igång ett bullbak i stället där har man ju matberedaren till hjälp så jag slipper knåda. Blev riktigt fina bullar och goda de blir bra att ha med i skogen när vi ska plocka bär.

Måste bara berätta om min älskling som är rätt tankspridd ibland. Han har sökt en vit plastpall som han använt när han grejat med vår ventilation och jag har trott att han hittat den då den stod i hallen mitt framför det han jobbat med. I eftermiddag när jag var ute i trädgården och fotade så frågade han om jag sett hans jobbryggsäck. Men det hade jag ej då jag inte rört den. Trodde att den eventuellt kan vara i husvagnen då den ej var hemma enligt honom. Han åkte ut till Frevis och hittar ingen ringer mig och ber mig gå in och kolla. Jag hittar den ganska fort den ligger under den vita pallen. Säger det till honom att den är under pallen! *Va har du hittat pallen som jag letat var är den?? Han har alltså stått på både pallen och ryggan och jobbat och ändå visste han inte var de var :) Nisse om du läser detta så vet du att jag älskar dig min lille professor.

Har makrofotat lite i trädgården idat

 

Detta är vår Smällspirea där det är flera små små blommor i varje blomma.

 

En prästkrage själv gillar jag denna bild bäst då man ser alla små detaljer på den :)