Hade inte tänkt fara på Takida och Stiftelsen men suget tog över och vi for dit gubben och jag. där var typ hela Kalix och några till. När förbandet spelade så gick vi nästan längst fram för det var knappt någon vid scenen och vi tänkte då har vi ju bra platser när Stiftelsen spelar. Men när de hade spelat 2-3 låtar så kom det en mager långstånk och tänkte tränga sig förbi mig men det gick inte och hon gav sig och stog sedan snällt bredvid oss och lyssnade. Sedan kommer det mer folk och en liten kort tjej stångar huvudet i min rygg flera ggr och även i hon som står bredvid. Tillslut så tryter tålamodet för mig tog tag i hennes  byxa och föste henne åt sidan och tjejen som fått samma smällar gick i tacket av ilska och la henne på golvet och satte sig på henne. Sedan var det en överförfriskad dam som knuffade och bultade alla henne tog vakterna hand om. Sedan kom några överförfriskade ungdomar och herrar och trängde sig så vakterna plockade ut några av dem. Stod kvar framför scenen hela tiden som Stiftelsen spelade men sen så gick vi på läktaren och slapp trängas och hade ändå toppen sikt nästan bättre än på golvet.

Robban när han sjöng med Stiftelsen.

Mellan Stiftelsen och Takida hade de en mellanakt som var super bra en Ryan Star  som sjöng 45 minuter. Vilken röst han hade otroligt bra.

Takida är ju super bra har varit ett fan sedan de var i Kalix förra gången för ca 4 år sedan. Robban som sjunger i både Stiftelsen och Takida har ju en super röst utan honom skull de inte vara något. Han kom gåendes runt sjungandes i ishallen var rätt kul att se från läktaren för de han passerade förstod inget de såg nästan lite chockade ut.

Takida bjöd på en häftig ljusshow.

Synd bara att bilderna blev lite suddiga men så bra musik. De körde igång 19.45 och spelade till 24.00. Så jag är glad att vi gick. Adam och Oskar var hemma och det funkar ju nåär vi hade typ 10 minuters gångväg hem.

Idag kom Adam och sa att hans nya hörlurar till Xbox One var trasiga och de hade vi köpt i januari så de borde ju hålla lite längre kan man tycka. Det blev till att åka till Elgiganten  och byta . Det var inget problem och han fick välja ett par nya de var en dryg 100lapp dyrare. De  Gamla kostade 400 och dessa tror jag var 549 kr. Hoppas de håller lite längre helst 1 år kan man ju tycka.